Ücretsiz Hesap Oluştur

Konuyu Değerlendir
  • 3 Oy - 3.67 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conquerors v1.5.1'de Sıkıntı Var
merhaba geçenlerde oyuna giriyim dedim. rardan çıkararak girdiğimizden dolayı jar dosyasını açarak oyuna giriyodum ancak son günlerde herhangi bir senaryoda 300 400 tur sonra oyun bozulmaya başlıyor,ve ne diplomasi ekranı açılıyor nede senaryoya giriyor.aynı zamanda bu diğer senaryolarıda etkiliyor ve oyun tamamen bozuluyor.mecbur rar dosyasından oyuna girmek zorunda kalıyorum ve bu durumçok can sıkıcı.sadece bozulan jar dosyasıda değil,oyunun diğer açma kısmındanda açmayı deniyorum ancak sonuç yine aynı.lütfen yardım edin hiçbirşey yapamıyorum sadece rardan girebiliyorum ve bu yüzden senaryolar bazen kaydolmuyor.
Alıntı
.exe ile girmeyi denedin mi? Denediysen, aynı sorun orada da var mı?
Alıntı
evet denedim ancak aynı sıkıntı ondada var.
Alıntı
(01-06-2022, 06:12 PM)iBartu demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!evet denedim ancak aynı sıkıntı ondada var.

o orjinaldede oluyor
Alıntı
Evet bu orjinalde de olan bir sıkıntı fakat arkadaşın dediği kadar sık olmaması gerekiyor. Vallaha bilemedim ben de. Böyle sorunlar genelde zaten oluyor ama sendeki kadar sık değil.
Alıntı
Bu durum bazı telefonlarda da sık sık oluyor. Herhangi bir ülkeyle çok fazla büyüdüğün zaman, bir sürü bina inşa ettiğin zaman tur geçiş hızları yavaşlıyor. Senin sistemin sanırsam 300-400 tur arası dayanabilmiş.
Alıntı
Abi bu ya oyunun bugu yada dosyaları kurcalayıb bozmuşsun.
Alıntı
Ülkeler aşırı ordu basıyor Bulgaristan 240 k ordu basmış nasıl düzelir saldirdigim ülke en az 100 k ordu basmış oluyor
Alıntı
(01-06-2022, 07:49 PM)Mehmetbas demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Ülkeler aşırı ordu basıyor Bulgaristan 240 k ordu basmış nasıl düzelir saldirdigim ülke en az 100 k ordu basmış oluyor

Senaryo boostlu olabilir. Fotoğrafı varsa Retuhn#5144 discord adresine yollayabilirsin.
Alıntı
(01-06-2022, 07:49 PM)Mehmetbas demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Ülkeler aşırı ordu basıyor Bulgaristan 240 k ordu basmış nasıl düzelir saldirdigim ülke en az 100 k ordu basmış oluyor

editör bir seneryo yarat oynadığın seneryoya gir ve nüfüs ve ekonomiyi orta seviyelere çek yada bazen baya bi tur atlayıncada oluyor
anomaly Smile
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

Kerem Yılmaz YouTube - Discord