01-06-2022, 06:41 PM (En son düzenleme: 01-06-2022, 07:15 PM Worsy.)
Selamlar dostlar! Bendeniz Worsy.
Bu yaptığım ilk mod biraz basit oldu fakat yakında gelicek olan "Rise Of History 2.0" modunda
çok fazla senaryo olucak. (Spoiler vermek gibi olmasın ama ortaçağ dönemlerindeki senaryoların eventli halide olucak.)
Moddan bahsetmek gerekirse :
1 - Bazı sesler değiştirildi.
2 - Arka planda çalan müzikler değiştirildi.
3 - Oyun arka planı değiştirildi.
İNDİRME LİNKLERİ :
Mediafire - İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Dosya.tc - İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Şimdiden İyi Eğlenceler Dilerim Yoldaşlar!
Discord : Worsy'#9026
İnstagram : worsy35
Bana Türklerden kurulu bir ordu verin dünyayı rehin alayım.
(01-06-2022, 06:42 PM)LightMapper demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Mobil İçin Varmı?
Versiyon 2.0 çıktığında mobil sürümüde gelicektir. Fakat 1.5 çıkartmayı düşünüyorum o zamanda gelebilir.
(01-06-2022, 06:41 PM)Worsy demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Selamlar dostlar! Bendeniz Worsy.
Bu yaptığım ilk mod biraz basit oldu fakat yakında gelicek olan "Rise Of History 2.0" modunda
çok fazla senaryo olucak. (Spoiler vermek gibi olmasın ama ortaçağ dönemlerindeki senaryoların eventli halide olucak.)
İNDİRME LİNKLERİ :
Mediafire - İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Dosya.tc - İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Modu tanıtan bazı resimler koyarsan daha güzel olabilir. İyi forumlar!
(01-06-2022, 06:43 PM)Retuhn demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-06-2022, 06:41 PM)Worsy demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Selamlar dostlar! Bendeniz Worsy.
İNDİRME LİNKLERİ :
Modu tanıtan bazı resimler koyarsan daha güzel olabilir. İyi forumlar!
fikrin için teşekkür ederim.
(01-06-2022, 06:50 PM)Kerem Yılmaz demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Mod güzele benziyor ama 1-2 de resim koyarsan indirmeye teşvik edersin.
ekleyeyim hemen reis.
(01-06-2022, 07:10 PM)balamir demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Eline sağlık çok güzel olmuş 2022 senaryosu iyi olmuş.
yorumun için çok teşekkürler.