Ücretsiz Hesap Oluştur

Konuyu Değerlendir
  • 32 Oy - 4.03 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Millennium Dawn: 2000 (The Gathering Storm 2.0 İçin) (165 Event)
Hangi Hızla Oynanıyo?
Alıntı
(01-07-2022, 03:55 PM)orhun_762 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Hangi Hızla Oynanıyo?

fark etmaz

Made by Armin,#6667

Alıntı
(01-07-2022, 04:29 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-07-2022, 03:55 PM)orhun_762 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Hangi Hızla Oynanıyo?

fark etmaz

Turkiyenin 2001 krizini cok zayif yapmissin abi boyle olmaz bide kibris buglu
Alıntı
(01-07-2022, 04:37 PM)orhun_762 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-07-2022, 04:29 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

fark etmaz

Vikipedi'den küçülen ekonominin yüzdesi neyse onu koydum . ve duşundum fazla olursa bu oran türkiye'nin sonraki yıllarda diğer ülkelerin gerisinde kalabilirdi ve çok zayif olurdu.

kibris da bilmiyorum çok fazla, ayarlardan kendin vassaliktan çikarabilirsin
Alıntı
(01-07-2022, 05:13 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-07-2022, 04:37 PM)orhun_762 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

Bide Amerikanin Her zaman Guney Korede Garantisi olsun onu ben yapmaya calistim olmadi

Vikipedi'den küçülen ekonominin yüzdesi neyse onu koydum . ve duşundum fazla olursa bu oran türkiye'nin sonraki yıllarda diğer ülkelerin gerisinde kalabilirdi ve çok zayif olurdu.

(01-07-2022, 05:13 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

fark etmaz

Yindede Oyun Ayri Gercek Ayri

Alıntı
(01-06-2022, 06:59 PM)Khaganofrum demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Türkçe nedir nasıl katledilir postu olmuş bu post, gereksiz gibi gözüküyor ama tilt oldum. Onun dışında iyi gibi duruyor, Mobilde lider sorunu için benle iletişime geçebilirsin yardımcı olmaya çalışırım Khagan#4470 iyi akşamlar.

Yabancıymış kankam arkadaş
Alıntı
map i nereden indirebilirim
Alıntı
senaryoyu nasıl modu yüklüyoruz
Alıntı
(01-08-2022, 10:32 AM)aliş demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!senaryoyu nasıl modu yüklüyoruz

İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

Made by Armin,#6667

Alıntı
lider değiştirmede yani eventte bozukluk var hangi partiyi seçsem ahmet needet sezar kalıyor
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

Kerem Yılmaz YouTube - Discord