Ücretsiz Hesap Oluştur

Konuyu Değerlendir
  • 32 Oy - 4.03 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Millennium Dawn: 2000 (The Gathering Storm 2.0 İçin) (165 Event)
(01-08-2022, 01:56 PM)QeuZ demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!lider değiştirmede yani eventte bozukluk var hangi partiyi seçsem ahmet needet sezar kalıyor

mobilde bu sistem çalişmiyor
Alıntı
(01-08-2022, 02:05 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-08-2022, 01:56 PM)QeuZ demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!lider değiştirmede yani eventte bozukluk var hangi partiyi seçsem ahmet needet sezar kalıyor

oyunu bilgisayardan oynuyorum?
Alıntı
(01-08-2022, 02:14 PM)QeuZ demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-08-2022, 02:05 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

bilgisayarda oynuyorsan buyuk ihtimal dosyaları doru yere koymamış sun çunku test yaptim hepsi doğru
Alıntı
(01-08-2022, 02:22 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-08-2022, 02:14 PM)QeuZ demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

bilgisayarda oynuyorsan buyuk ihtimal dosyaları doru yere koymamış sun çunku test yaptim hepsi doğru
tam olarak nereye atmam gerek?
Alıntı
(01-08-2022, 02:27 PM)QeuZ demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!tam olarak nereye atmam gerek?

dosyalari ayikladiktan sonra oyun dosyalarina yapiştir değiştire bas
Alıntı
indirip denedim çok güzel olmuş gereksiz eventler yok mümkünse zaman skalasını ilerletip daha ilerki yıllar için alternatif gelecek eventleri de koyarsan çok güzel olur forumda gördüğüm en iyi senaryo şuan bu
Alıntı
(01-08-2022, 05:11 PM)Chuck demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!indirip denedim çok güzel olmuş gereksiz eventler yok mümkünse zaman skalasını ilerletip daha ilerki yıllar için alternatif gelecek eventleri de koyarsan çok güzel olur forumda gördüğüm en iyi senaryo şuan bu

teşekürler, guzel fikir alternatif eventler eklenecek
Alıntı
(01-07-2022, 01:37 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-07-2022, 01:08 PM)Hacktor demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!1-165 event?
Evet 1.1 güncelleme sonrası event sayısı 165'e yükseldi

eventler ingilzecmi bendemi öyle
Alıntı

(01-11-2022, 03:17 PM)mustafa5554 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-07-2022, 01:37 PM)Armin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(01-07-2022, 01:08 PM)Hacktor demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!1-165 event?
Evet 1.1 güncelleme sonrası event sayısı 165'e yükseldi

eventler ingilzecmi bendemi öyle

eventler hepsi ingilizce
Alıntı
nasıl kurulacağını söyleyebilir misin
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

Kerem Yılmaz YouTube - Discord