02-03-2022, 12:03 AM
İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Age of History oyuncularının yaptığı senaryo ve modları paylaşabilmeleri ve indirebilmeleri için Sezer Akkaya ile hazırladığımız forumumuza hoş geldiniz.
Forumumuzun ana sayfasında da gördüğünüz üzere birkaç kategori bulunuyor.
Kategori isimleri son derece açık. Yaptığınız modları, "Age of History II - Modlar" kategorisinde, senaryoları "Age of History II - Senaryolar" kategorisinde paylaşabilirsiniz.
Age of History oyuncularının yaptığı senaryo ve modları paylaşabilmeleri ve indirebilmeleri için Sezer Akkaya ile hazırladığımız forumumuza hoş geldiniz.
Bu forumda amacımız sadelik. Sizler için basit görünümlü fakat işlevsel bir forum deneyimi yaşatmaya çalışıyoruz.
Forumumuzun ana sayfasında da gördüğünüz üzere birkaç kategori bulunuyor.
・Age of History II - Senaryolar
・Age of History II - Modlar
・Age of History II - Yardım
・Age of History II - Diğer
Kategori isimleri son derece açık. Yaptığınız modları, "Age of History II - Modlar" kategorisinde, senaryoları "Age of History II - Senaryolar" kategorisinde paylaşabilirsiniz.
Age of History II ile ilgili gerek mod yapımı gerek oynanış hakkındaki problemlerinizde, açıklayıcı bir dil ile "Age of History II - Yardım" kategorisine konu açabilirsiniz.
Bu kategorilerin dışında, ayrı bir konuda açmak istediğiniz herhangi bir konu varsa, "Age of History II - Diğer" kategorisini kullanabilirsiniz.
Forumumuzda küfür, argo kullanımı, aşağılama gibi durumlar hoş karşılanmamaktadır. Forumda bu tür rahatsızlık veren durumlara sebep olan kimselere ise gerekli cezalar verilecektir.
Zamanla foruma eklemeler yapılmaya devam edecek.
Forum yapımında bana her türlü konuda yardım eden Sezer Akkaya'ya teşekkür ederim. Forumun tasarımı tamamen kendisine aittir.
Forum ile ilgili önerilerinizi, bu konuya yorum olarak yazabilirsiniz.
İyi Oyunlar!