Ücretsiz Hesap Oluştur

Konuyu Değerlendir
  • 54 Oy - 3.46 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antik Çağ (MÖ 226-18 event-5 şekillendirilebilir m.)
BU SENARYO CONQUEROR'S V1.5.1 İÇİNDİR DİĞER MODLARDA ÇALIŞMAZ!!!

Roma Cumhuriyeti yılları kelt-Galya kabileleri Batı Avrupa da İtalya'dan Balkanlara kadar dayanmış durumda. Doğu Avrupa'ya ise Germen kabileleri hükmetmekte. Roma'yı bölgenin veya Dünyanın en büyük gücü olma potansiyeli Kartaca'yı tedirgin etmekte. Nitekim Kartaca Kuzey batı Afrika'da Libya'dan Fas'a kadar, Fas'tan İberya'nın Doğu kesimine kadar olan toprakları himayesi altına almış durumda.

Balkanlardan Orta Doğu'ya, Orta Doğu'dan Hindistan'ın Ganj nehrine kadar hükmeden Makedonya imparatorluğu İskender'in parçalanmıştı. Mısıra, Ptolemy; Fars toprakları, Ganj nehri, Mezopotamya ve Anadolu'nun bir kısmına Selevkos İmparatorluğu; Balkanlara ise Makedon Devleti hükmediyor. Yeniden bir diriliş Helen devletlerini tek çatı altında toplamaya yetecektir.

Hindistan ve Uzak doğuda, Bir birine hükmetmeye çalışan büyük ölçekte devletler bulunmakta. Hindistan'ın birliği bundan birkaç yıl öce bozuldu tekrar sağlanması tüm coğrafya için hayırlı olacaktır. Çin'de de durum pek farklı değil. Özellikle kuzeydeki Hun(Türk) devleti oldukça tehditkar. 

Beş şekillendirilebilir medeniyet Eklendi: Parth İmparatorluğu, Makedonya İmparatorluğu, Roma İmparatorluğu, Galyalılar, Germenler.
Rarth imparatorluğunu Parthia; Makedonya imparatorluğunu Selevkos, Ptolemy, Makedon devleti; Roma İmparatorluğunu Roma Cumhuriyet'i; Galyalılar günümüz Fransa civarındaki kabileler ve İliryalılar; Germenleri ise Doğu Avrupa'daki kabileler ve göçebeler şekillendirebilir.

Ek olarak 18 tane event mevcuttur. Her bir event farklı millettedir. 

[Resim: EPKa7Y.png]

[Resim: EPKNGv.png]

[Resim: EPKL50.png]

İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

[url=https://www.mediafire.com/file/t4abqnigo3bx2xr/M%25C3%2596_226.zip/file][/url]
Alıntı
Çok güzel olmuş. Büyük ihtimalle yarın tanıtacağım.
Kerem Yılmaz | YouTube: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Alıntı
iyi ama fazla
Alıntı
çok güzel olmuş oyundaki en eski yılda geçen senaryo olabilir. başarılarının devamını dilerim. eline sağlık
Alıntı
(02-12-2022, 07:52 PM)Kenan Yasin demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!BU SENARYO CONQUEROR'S V1.5.1 İÇİNDİR DİĞER MODLARDA ÇALIŞMAZ!!!

Roma Cumhuriyeti yılları kelt-Galya kabileleri Batı Avrupa da İtalya'dan Balkanlara kadar dayanmış durumda. Doğu Avrupa'ya ise Germen kabileleri hükmetmekte. Roma'yı bölgenin veya Dünyanın en büyük gücü olma potansiyeli Kartaca'yı tedirgin etmekte. Nitekim Kartaca Kuzey batı Afrika'da Libya'dan Fas'a kadar, Fas'tan İberya'nın Doğu kesimine kadar olan toprakları himayesi altına almış durumda.

Balkanlardan Orta Doğu'ya, Orta Doğu'dan Hindistan'ın Ganj nehrine kadar hükmeden Makedonya imparatorluğu İskender'in parçalanmıştı. Mısıra, Ptolemy; Fars toprakları, Ganj nehri, Mezopotamya ve Anadolu'nun bir kısmına Selevkos İmparatorluğu; Balkanlara ise Makedon Devleti hükmediyor. Yeniden bir diriliş Helen devletlerini tek çatı altında toplamaya yetecektir.

Hindistan ve Uzak doğuda, Bir birine hükmetmeye çalışan büyük ölçekte devletler bulunmakta. Hindistan'ın birliği bundan birkaç yıl öce bozuldu tekrar sağlanması tüm coğrafya için hayırlı olacaktır. Çin'de de durum pek farklı değil. Özellikle kuzeydeki Hun(Türk) devleti oldukça tehditkar. 

Beş şekillendirilebilir medeniyet Eklendi: Parth İmparatorluğu, Makedonya İmparatorluğu, Roma İmparatorluğu, Galyalılar, Germenler.
Rarth imparatorluğunu Parthia; Makedonya imparatorluğunu Selevkos, Ptolemy, Makedon devleti; Roma İmparatorluğunu Roma Cumhuriyet'i; Galyalılar günümüz Fransa civarındaki kabileler ve İliryalılar; Germenleri ise Doğu Avrupa'daki kabileler ve göçebeler şekillendirebilir.

Ek olarak 18 tane event mevcuttur. Her bir event farklı millettedir. 

[Resim: EPKa7Y.png]

[Resim: EPKNGv.png]

İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
[Resim: EPKL50.png]

İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir![url=https://www.mediafire.com/file/t4abqnigo3bx2xr/M%25C3%2596_226.zip/file][/url]

gayet iyi bir çalışma emeğine sağlık norveç kıyılarına da medeniyet ekleseydin keşke
Alıntı
Ben gerçekten beğendim özellikle harita çok güzel dizayn edilmiş.
Alıntı
hunları sil hunlar mö220 fde kuruldu
Alıntı
(02-12-2022, 08:54 PM)Kerem Yılmaz demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Çok güzel olmuş. Büyük ihtimalle yarın tanıtacağım.

Abi benim aoc 2 1.5.1 de senaryo yaparken kastığı için gerçeğine yapıyorum senaryoyu neden kasar sendede oluyor muydu?
Alıntı
(02-24-2022, 09:24 AM)trkayserilitr demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!hunları sil  hunlar mö220 fde kuruldu

arada 4 yıl vardı bende boş kalmasın diye öyle yaptım 220 den önce başka Türk devleti yoktu boş kalmasın diye öyle yaptım. kabile ekleyince de  Çinli devletler hızlıca hepsini alıyor.
Alıntı
Kuramadım ya Kerem abiden baktım olmadı yardımcı olacak varmı oyunda seneryolar kısmından gözükmüyo versiyon CONQUEROR'S V1.5.1
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
Mbappe22, 1 Ziyaretçi

Kerem Yılmaz YouTube - Discord