Ücretsiz Hesap Oluştur

Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3.4 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BLOODY EUROPE 2 YENİ TÜRKÇE DİL
8 NİSAN 2022 TARİHİNDE "BLOODY EUROPE 2" MODUNA ÇOK BÜYÜK BİR GÜNCELLEME GELDİ. BEN DE BU YÜZDEN BU YENİ SÜRÜME ÖZEL YENİ BİR TÜRKÇE ÇEVİRİ YAPTIM!

----YENİ TÜRKÇE ÇEVİRİ İNDİRME LİNKİ: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

------BLOODY EUROPE 8 NİSAN GÜNCELLEMESİ İNDİRME LİNKİ: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

ÇEVİRİNİN KURULUMU:
-verdiğim languages dosyasını oyunda "game" klasöründe bulunan "languages" ile değiştirin.
Yani onu silin ve yerine benim verdiğim languagesi yapıştırın.

Yeni Türkçe Çeviri İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir! tarafından yapılmıştır. İyi Oyunlar!
Alıntı
Usta mesaj yazamiyoz harfler gözükmüyor neden acaba
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Alıntı
(04-08-2022, 04:46 PM)Ahmet Sadi İnceoğlu demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Usta mesaj yazamiyoz harfler gözükmüyor neden acaba

Mesaj yazamıyoz derken neyi kastettiğini anlamadım :/
Alıntı
çeviriyi nasıl kuracağız ?
Alıntı
(04-08-2022, 05:09 PM)ahmetcucu232 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!çeviriyi nasıl kuracağız ?

ÇEVİRİNİN KURULUMU:

-verdiğim languages dosyasını oyunda "game" klasöründe bulunan "languages" ile değiştirin.

Yani onu silin ve yerine benim verdiğim languagesi yapıştırın.
Alıntı
(04-08-2022, 04:54 PM)MadfuryMods demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(04-08-2022, 04:46 PM)Ahmet Sadi İnceoğlu demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Usta mesaj yazamiyoz harfler gözükmüyor neden acaba

Yani oyunda set army yaptığımız yer varya oraya yazı yazamiyoz hı filan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Alıntı
(04-08-2022, 05:27 PM)Ahmet Sadi İnceoğlu demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
(04-08-2022, 04:54 PM)MadfuryMods demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

Yani oyunda set army yaptığımız yer varya oraya yazı yazamiyoz hı filan

Evet konsol komutları bu yeni güncellemede İngilizceye uygun yapılmamış galiba. Oyunun yapımcısı Rus olduğundan bunu yapmamış herhalde. Yakında düzeltir.
Alıntı

Mobilde oluyormu?
Alıntı
(04-10-2022, 11:11 AM)00Yusuf0Ali00 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Mobilde oluyormu?

Oluyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Alıntı
hhhhh
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
2 Ziyaretçi

Kerem Yılmaz YouTube - Discord