Ücretsiz Hesap Oluştur

Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 2.71 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Earth of History 1.0
Evet Arkadaşlar Uzun Süredir Üzerinde Çalıştığım Mod Earth of History Karşınızda Ufak Tefek Hatalar Olabilir Çok Beklemeden Modun Özelliklerine Geçelim

-yeni arka plan
-yeni ideolojiler (Marxism,Şeriat,Parlementer Cumhuriyet , oligarşi , teokrasi)
-yeni sınır çizgileri

-ww1 seneryosu eklendi
-soğuk savaş seneryosu eklendi

-2022 seneryosu eklendi detaylı özenle tasarlandı (terör örgütleri vb)
-yeni font
-1440-683 arası seneryolar
-1566 seneryosu
-2.Abdulhamid seneryosu
-Vahdettin seneryosu
-yeni devletler
-ekonomiler en bastan ayarlandı
-1299 osmanlı kuruluş seneyosu eklendi
-1206 moğol imparatorluğu seneryosu eklendi
-fetred devri eklendi

resim: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
resim: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

indirme linki : İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Alıntı
Mobil için olurmu çünkü bazen rar dosyası RAR uygulamasından apk olabilir
Alıntı
Yani Güzel orhan gazi varsa müqq
Alıntı
(07-02-2022, 07:42 PM)cke333 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Yani Güzel orhan gazi varsa müqq

1299-1440 bütün osmanlı seneryoları var yeni seneryolarda eklicem ve mod güncelleme alcak eksikleri söylersiniz bende sorunları gideririm

(07-02-2022, 06:30 PM)İsmail Enver Paşa demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Mobil için olurmu çünkü bazen rar dosyası RAR uygulamasından apk olabilir

bilmiyorum denemedim ama dene istersen
Alıntı
güzel olmuş fakat ben modu indirdim fakat kurulmuyo yani kurulumsuz bi şekilde giriyorum güzel fakat ben her oyuna girmek istediğimde ayıklama ekranı çıkıyo ve ayıklamasıda baya uzun sürüyo modun içindeki dosyaları oyuna attım yine olmadı

ve bu arada aşırı iyi olmuş günümüzde osmanlının misak ı milli sınırları içerisinde var olduğu ve 1.dünya savaşında yıkılan bazı devletlerin yıkılmadığı örneğin alman imparatorluğu bir senaryo yapabilirsin
Alıntı
Bende dosya acilamadi bu tür dosyaları açan bir uyguluma yükleyin dedi mobilden yüklemeye çalıştım yardım eder misiniz ?
Alıntı
(07-03-2022, 08:23 PM)emreabi demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!güzel olmuş fakat ben modu indirdim fakat kurulmuyo yani kurulumsuz bi şekilde giriyorum güzel fakat ben her oyuna girmek istediğimde ayıklama ekranı çıkıyo ve ayıklamasıda baya uzun sürüyo modun içindeki dosyaları oyuna attım yine olmadı

ve bu arada aşırı iyi olmuş günümüzde osmanlının misak ı milli sınırları içerisinde var olduğu ve 1.dünya savaşında yıkılan bazı devletlerin yıkılmadığı örneğin alman imparatorluğu bir senaryo yapabilirsin

dosyaya tıklalınca earth of history var iste onu belgelere at ve artık belgelerden gir
Alıntı
Eline Sağlık
Alıntı
Knk mobilde olmuyo çünkü rar zaten herkes mobilden olmuyo yazmış yorumlara
Alıntı
Knk anarşizmde ekleyebilirsin bize video çıksın bea
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

Kerem Yılmaz YouTube - Discord