Ücretsiz Hesap Oluştur

Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 3.67 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1916 SENARYOSU
1916 SENARYOSU
Merhabalar, 1.Dünya Savaşı savaşının 2. yılına girdiği 1916 yılına ait bir senaryo yaptım.

Senaryonun içinde;

2 Yeni Devlet
11 Yeni Devlet Başkanı ve Fotoğrafları 
10 Event (Gerçek Tarih İle Bağlantılı)

Exclamation Normal Aoh2 içindir.

Link: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

Exclamation  Link çalışmaz ise yorumlarda belirtirseniz sevinirim. Exclamation 

Eklenti Dosyaları Tırnak(lar)

Alıntı
nasıl kurulur
Alıntı
Ellerine Sağlık
Alıntı
(11-13-2022, 01:49 PM)muhittin3131 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!nasıl kurulur

Knk bu video sana yardımcı olacağını umuyorum: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

(11-15-2022, 06:34 PM)ibrahem64 demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Ellerine Sağlık

Teşekkürler Big Grin
Samael
Alıntı
arka planı nası lyaptın
Alıntı
(11-16-2022, 07:00 PM)benzomusun demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!arka planı nası lyaptın

Link: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

Bu videoda bulabilirsin kardeşim Wink
Samael
Alıntı
Senaryo Yükledim Rara Koydum Ama Bir Türlü Seneryo Gelmiyo
Alıntı
Mobil nasıl kurulur
Alıntı
iPad tabletime nasıl kurabilirim acaba?
Alıntı
(03-02-2023, 08:28 PM)Ali yahya demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Mobil nasıl kurulur

İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Bu video sana yardımcı olcaktır.

(03-04-2023, 02:39 PM)Batufke demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!iPad tabletime nasıl kurabilirim acaba?

İos işletim sistemlerine maalesef kurulamıyor.
Samael
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

Kerem Yılmaz YouTube - Discord