Ücretsiz Hesap Oluştur

Konuyu Değerlendir
  • 4 Oy - 2.75 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BLOODY EUROPE DİPLOMASİ GÜNCELLEMESİ
BLOODY EUROPE 1.2.2.1 BÜYÜK DİPLOMASİ GÜNCELLEMESİ GELDİ.

MOBİL İNDİR: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

MOBİL YEDEK LİNK: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

PC İNDİR: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

PC İNDİR YEDEK: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

TÜRKÇE ÇEVİRİ: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir! (YENİLENDİ)

OYUNA EKLENEN YENİLİKLER: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!

Not: Pcde indirenler oyun inince C:/Games/Bloody Europe klasörünün içine iniyor!
Alıntı
Bilgi aldığın kaynağa bir bakabilir miyim ?
Alıntı
(07-13-2022, 02:52 PM)Tatar demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Bilgi aldığın kaynağa bir bakabilir miyim ?

kaynak modun resmi vk sayfası İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Alıntı
GÜNCELLEME SAAT 14.00 - 16.00 ARASINDA GELİYOR.
Alıntı
Saat 13.00
Alıntı
Saat 13.00
Alıntı
Saat 14:15 hale mod gelmedi
Alıntı
önceki güncelleme 13.00da geldiğinden bu da 13.00da gelir sandım ama gelmedi, merak etmeyin 16.00a kadar gelir
Alıntı
Güncelleme nerde
Alıntı
(07-15-2022, 01:00 PM)Tatar demiş ki: İndirme linklerini görebilmek için sitemize üye ol manız veya giriş yapmanız gerekiyor.Sitemize üyelikler ücretsizdir!Güncelleme nerde

valla ben de bilmiyorum gelmesi lazım artık. Gelince linkleri koyucam
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

Kerem Yılmaz YouTube - Discord